Vedonlyönnin Norja

Venäjän federaation uhkapeliteollisuuden kehityksen nykyisessä tilanteessa kysymys on erittäin kiireellinen ja jakamaton ulkoisesta banaliteetista huolimatta. Mikä johtaa tähän, miksi tämä tapahtuu ja mitä toimia ryhdytään olemaan tällaisessa tilanteessa?

Vastaukset riippuvat useista eri tekijöistä, joita käsitellään jäljempänä. Vedonvälittäjät ovat vedonlyöntitoimistojen asemasta vedonlyönnin luokittelusta laittomia ja laittomia. Laiton järjestöt ovat niitä, jotka toimivat Venäjän federaatiossa ilman lupaa. Toimivaltaiset viranomaiset taistelevat tätä pahuutta estämällä Internet-resursseja, jotka tarjoavat näitä palveluja, mukaan lukien laskut, jotka kieltävät anonyymien ja VPN-palvelujen käytön.

Toisaalta valtiolla on laillinen vedonvälittäjäliike bookmakere, joka lähettää säännöllisesti verovähennyksiä valtiovarainministeriölle. Valtion elinten valtuuttamat oikeushenkilöt tarjoamaan vedonlyöntipalveluja Venäjän federaation alueella koostuvat itsesääntelyorganisaatioista (SRO), jäsentensä ammatillisen toiminnan sääntelijöistä, toisin sanoen lisensoiduista vedonvälittäjistä, joilla on tarvittavat valtuudet hoitaa tehtävänsä. Miksi et maksa? Se ei liity suoraan vedonvälittäjän toimistoon tai sen puuttumiseen. Jotta saataisiin syvempää ymmärrystä syistä, on tarpeen jakaa vedonvälittäjät toisen parametrin mukaan – luotettavuuden asteeseen.

Luokittelu on periaatteessa ehdollinen, mutta yleisesti se voidaan esittää seuraavasti: toimistot ammattilaispelaajille, luotettavat virkistystoimistot ja toivottomat toiveet millä tahansa tekosyyllä. On olemassa useita merkittäviä kansainvälisesti tunnustettuja resursseja, jotka muodostavat vedonvälittäjien sijoituksen ympäri maailmaa kymmenien objektiivisten kriteerien perusteella: käytettävissä olevien talletusmenetelmien määrästä pelaajien valituksiin vedonlyönnin toiminnasta – esimerkiksi urheiluvedonkorjaus (SBR).