Vedonlyönnin bonukset Suomessa

Lisäämällä vedot ilmaisun kokonaismäärään, pelaaja uhkaa, että tämäntyyppinen vedonlyönti on paljon arvaamattomampi kuin esimerkiksi tulokset, sillä joukkueet voivat melko hyvin järjestää ylimääräisen kokouksen tai kuivata pelin.

Ota huomioon se, että jotkut kertoimet voivat olla keinotekoisesti korkeita tai matalia, mikä rohkaisee sinua panostamaan, sinun ei pitäisi koskaan katsoa vain kerrointa Bet-FI, koska pikavalikossa tärkeintä ei ole, kuinka paljon voitat, ja mikä tärkeintä ei menetä, eli jäämään mustaan. Sinun täytyy lyödä vetoa siitä, millaista urheilua todella ymmärrät, jota seuraat tarkasti ja ymmärrät, mitä odottaa tältä tai kyseiseltä joukkueelta.

***

Sinun pitäisi myös harkita huolellisesti vedonlyönnin sääntöjä, joissakin toimistoissa on niin kutsuttu “kerroinraja”, esimerkiksi 1000, eli jos voitat ilmaisusi kertoimella 5000, lasketaan kerroin. 1 000. Sama voi olla voittavan summan kanssa. Älä unohda, että urheilulaji on riski, ja on välttämätöntä lyödä vetoa paitsi onnea, myös mielessä!

Koripallo on eräänlainen urheilukilpailu, jossa tulos saavuttaa useita kymmeniä pisteitä. Tämän laadun vuoksi vedonlyönnin aikana voidaan käyttää Bet-FI useita strategioita kerrallaan, joista jokainen voi tuottaa hyvän voiton rahallisesti. Pysykäämme menestyksekkäimmän vedonlyöntipelin alkeellisimpien strategisten tietojen perusteella.

Suosikki ja neljäsosa

Yleisin taktinen vaihtoehto tämäntyyppisessä urheiluseurannassa. Siinä on eri nimi – “Dogon rate”. Tällöin valitaan suosikki ja ulkopuolinen sekä ensimmäisen voiton voitto ottelun debyyttikierrossa. Jos vahvempi joukkue on menettänyt, sinun täytyy laittaa sama tulos uudelleen ja toisella neljänneksellä – suosikin voitto. Mutta jo kaksoismuodossa, mutta parempi kolminkertaistui. 87%: lla kokouksen kolmannella kierroksella voittajaksi tulee suosikkijoukkue. Tässä tapauksessa kerroin on 1,6-1,7. Lisäksi voit lyödä vetoa ulkopuoliselle, koska kaikki neljä neljäsosaa pelataan yhdellä joukkueella harvoin. Tällöin kerroin on suurempi (1,8-1,9).

Käy sivustolla Bet-FI. Täältä löydät parhaat suomalaiset vedonvälittäjät ja kasinot.