Mark Warburton kohtaa Rangersin faneilta kelttiläisen törmäyksen jälkeen

Viime viikolla hän palasi kysymykseen siitä, mitä hän näkee Rangersin alkujakson negatiivisena peittoalueena. Hänet saatetaan parhaiten palvella tulevien päivien viettämisessä buddhalaisessa perääntyessä. Johtajan näkökulman puolueettomuus, hänen keskeinen ongelma nyt on epäjohdonmukaisuus, syntyy toisesta, vahingollisemmasta lähteestä: klubin omasta tukijärjestelmästä. Huonommat Rangers-tiimit kuin keltaisen puiston uudet vedonlyöntisivustot kentällä lauantaina, eivät ole joutuneet 5-1: n vanhimpien vastustajiensa käsiin. Kapitulaatio oli vastaus Celticille, joka osoitti, että se oli luultavasti seitsemän kymmenestä.Ensinnäkin vuoden 2012 epäinhimoinen allekirjoituspolitiikka, jossa palkkoja on 7 000 puntaa viikossa, kun pelaajille annettiin palkkioita, kun Rangers oli lähetetty Skotlannin pelin alareunaan, poistettiin kaikki mahdollisuudet suunnitella riittävästi henkilöstöä ja kassavaroja.

Toiseksi, Warburtonin rekrytointi on ollut erittäin kyseenalainen, hänen epäonnistumisestaan ​​puuttua puolustuskeskuksen johtajalle uskomattomiin puutteisiin keskuspuolustuksessa. Laajemmassa kontekstissa harvat Rangersin pelaajat näyttävät olevan omaisuutta. Yksi pelaaja, joka on, Barrie McKay, on ollut hankalassa alussa kausi, joka oli reilua Warburtonia ei olisi voitu säätää.Samoin Martyn Waghornin vahinko on räpäyttänyt Rangersin hyökkäävän uhan. Vanhan yrityksen vankka voitto voittaa Rangersin ansiosta Moussa Dembélé hat-trickin avulla. ei olisi ollut vähemmän havaittavissa Celticia vastaan. Bartonin allekirjoittaminen on ollut katastrofi, entinen Burnley-mies hidastui tiukasti tiimiin, joka tarvitsi vauhtia, joka viime kaudella sovellettuaan teki Rangersista vahvan puolen. Yksi kuva kierroksista kertoo tuhannen sanan: Celticin kapteenista, Scott Brown, tuijottaen Bartonin läpi, kun parinvaihto ennen ottelua kättelee. Bartonin silmät on kiinnitetty nurmikolle.

Niko Kranjcar on niin hidas, että hänet oli poistettava puoliaikaisesti ennen kuin toinen hänen puunkorjuunsa laukaisi toisen keltaisen kortin.Kranjcarilla voi olla poikkeuksellinen lahjakkuus, mutta tämä on kilpailukykyisempi ympäristö kuin parhaat vedonlyöntisivut veteraanisarja, jonka hän näyttää sopivammalta. 4-3-3-muodostuksen käyttäminen Celticia vastaan ​​ei ollut niin rohkea kuin huolimaton. Puolustajat ylittivät. Joukkueella ei ollut energiaa. Kun 3-1, Warburton vaati, että hänen oli pakko pelata peliä, kun hän siirtyy kolmihenkiseen puolustukseen. Andy Halliday, joka oli huhtikuussa näytellyt Skotlannin Cupin lopullisessa voitossa Celticia vastaan, ei aloittanut katsojien hämmennystä. Jos Halliday olisi ollut erilaista, se on velkaa paljon hänen hyökkäävän keskikentän asemaansa kuin hänen forte. Hänen olisi pitänyt olla Warburtonin derby-tiimien etunimi.

Kuitenkin Warburton on samaa mieltä siitä.Mikään muu ylennetty tiimi ei todennäköisesti haastaisi otsikkoa tai hyväksyisi valvontaa Rangersin tavoin. Se tietysti velkaa kaikesta historiallisesta asemasta.

Siitä huolimatta se ei saisi olla uskonnon harppaus Rangersille, vaikka se ilmeisesti kieltää Celticin ja sen ulkopuolella, jotta se osoittautuisi huomattavasti paremmaksi kuin muualla. pääministerikaudella. Ainoastaan ​​resurssit sanelevat; mikään muu Celticin ulkopuolinen puoli ei voinut varata 1,8 miljoonaa puntaa Joe Garnerille ja hänen 12 000 punnan viikon palkkansa jo ennen kuin Barton, Kranjcar, Philippe Senderos, Clint Hill ja muut sopimukset otetaan huomioon.

Warburtonin sanonta on yksinkertainen: “Arvostele meitä toukokuussa.” Tämä on riittävän oikeudenmukaista, mutta ankara todellisuus on, että johtaja ei näe kauden loppua Rangersin kanssa, jos hänen tiiminsä jatkaa unilautumista kampanjansa kautta.Kärsivällisyys ei ole vanhaan yritykseen liittyvä hyödyke.

On myös täysin järkevää tehdä varhaisen kauden arviointi. Vuosi sitten Hearts, jossa oli murto-osa Rangersin resurssista, nousi toisesta tasosta voittamaan ensimmäiset viisi Premier League -pelinsä. Rangersin kalusteluettelo ei ole ollut kovin vaikeaa, sillä se on olennaisesti huono liigassa, mutta he olivat pudonneet pisteitä Hamiltoniin ja Kilmarnockiin jo ennen niiden kelttiläistä rikkoontumista. derby-menetyksen välittömässä seurassa. ”Kun sinulla on vastoinkäymisiä, työskentele kovemmin. Fanit eivät ota sitä, emmekä ota sitä. Ensi viikolla Ibroxissa emme hyväksy mitään muuta kuin voittoa. Olemme paljon parempia kuin tänään. Meidän on oltava. ”

Ross County on vierailijoita lauantaina.Humdrum-laitteella on yhtäkkiä syvä merkitys; Warburtonilla on seuraava kiihottuma tuoda takaisin sivulle.