EKP kehittää 2 000 hengen naisvalmennusverkostoa brittiläisissä Aasian yhteisöissä

Kuusi kuukautta kunnianhimoisen Etelä-Aasian sitouttamissuunnitelmansa julkistamisen jälkeen Englannin ja Walesin krikettilautakunta on saanut 1,2 miljoonan punnan arpajaisrahoituksen 2000 vapaaehtoisen naisvalmentajan ja mentorin verkoston kehittämiseksi seuraavan neljän vuoden aikana. T20: n välierässä Intian kanssa käydyn pääoman lukeminen Lue lisää

EKP: n tutkimuksen aikana, joka koski heikkoa kommunikointia Britannian Aasian väestön kanssa, noin 30% kyselyyn vastanneista mainitsi naisten roolimallien puuttumisen ruohonjuuritasolla esteenä pääsylle nuorille tytöille, jotka saattavat muuten pelata krikettiä.Tällä Sport Englannin myöntämällä ja EKP: n myöntämällä avustuksella pyritään nyt korjaamaan puutetta.

Ilmeisesti rahoitusta käytetään laajentamaan ja ylläpitämään naispuolisten vapaaehtoisten verkostoa seitsemässä kymmenestä. kohdistettuihin kaupunkeihin, joilla on korkea Etelä-Aasian väestö – Birmingham, Bradford, Lontoo, Leeds, Leicester, Manchester ja Nottingham -, ja ne otetaan käyttöön osana EKP: n All Stars-krikettiohjelmaa viidestä kahdeksa-vuotiaille.

< p> Jenny Betteridge, Sport Englannin vapaaehtoistyön strateginen johtaja, sanoi: ”Tiedämme, että jos et jatkuvasti näe sinun kaltaisiasi ihmisiä vapaaehtoistyössä urheilussa ja liikunnassa, on erittäin vaikea ajatella, että kyseinen urheilu on jotain sinulle.Siksi niiden, jotka eivät yleensä osallistu vapaaehtoisuuteen, houkutteleminen voi muuttaa yhteisöurheilun kasvoja koko maassa. ”

Tytöiden ja naisten rohkaiseminen pelaamaan krikettiä on vain yksi Etelä-Aasian 11 tavoitteesta. Sitoutussuunnitelma, joka julkaistiin toukokuussa. Muualla tapahtuvaan edistykseen sisältyy 64 muun turvettapaikan ja 14 turvekentän asentaminen kohdekaupunkeihin – ensimmäinen 1 000: sta, joka on suunniteltu vuoteen 2024 mennessä – sekä EKP: n City T20 Cup -laajennuksen laajentaminen 16 alueelle. Spin: rekisteröidy ja hanki viikoittainen krikettiviesti.

Leyton Cricket Club itä-Lontoossa on myös valittu pilottipaikaksi EKP: n uusille Urban Cricket Centerille – sisätiloissa sijaitseville yhteisötiloille – joista 20 luodaan monipuolisimpiin kaupunkialueisiin maa.