Dejan Lovren: ”Ainoa asia, joka on samanlainen Liverpoolissa vuoteen 2014, on nimemme”

Espanjan klubi oli eurooppalainen mestari, jolla oli eteenpäin linja Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema, kun he luovuttivat Lovrenin ja Liverpoolin oppitunnin Anfieldissä lokakuussa 2014. Strikers, kaksi seitsemästä Real-pelaajasta, jotka voisivat aloittaa Ukrainassa, molemmat sijoitettiin Brendan Rodgersin joukkueen ollessa 3-0 puoliksi.Liverpool sai alkunsa tästä hyökkäyksestä, mutta se oli valtavan aliarvostava eurooppalainen kampanja, joka muistetaan Rodgersin luopumisesta ennen paluuta Bernabéussa, jossa hän laittoi Philippe Coutinhon, Steven Gerrardin ja Raheem Sterlingin penkille valmiiksi pelaamaan Chelseaa vastaan. tappiossa.Liverpool on kuin “11 eläintä” finaalissa, väittää Toni Kroos Lue lisää

“Ainoa asia, joka on samanlainen, on nimi, Liverpool”, kertoo Lovren, joka jätettiin pois 1 -0 tappio Madridissa. ”Kun katsot pelaajia ja kaikkea, olemme muuttuneet paljon. Luulen, että minä ja [Jordania] Henderson ovat ainoat pelaajat, jotka ovat lähteneet heitä vastaan ​​yöllä Anfieldissä [myös Alberto Morenossa]. Olen niin luottavainen tiimiin nyt kuin olin silloin.Minusta tuntuu, että joukkue on valmis taistelemaan jokaista maailmaa vastaan. Osoitimme tämän vastaan ​​Man Cityä. Man City näytti koko tämän kauden ajan, että he ovat yksi maailman parhaista joukkueista, mutta he tulivat vastaan ​​Liverpoolia vastaan. Olemme täysin erilainen joukkue ja kukaan ei ole pelannut tiimiä. Real Madrid ei pelannut meitä vastaan, niin kuin pelataan tänään. Ehkä he ovat tottuneet tähän joukkueeseen ja he katsovat tämän pelin kuvia, mutta olemme nyt täysin erilaisia. ”

Jürgen Kloppin Liverpool on saattanut sulkea aukon luokassa Madridin kanssa, mutta kuten neljä vuotta sitten, Lovren uskoo, että Real astuu finaaliin suosikkeihin, vaikka Kroatian puolustaja tarjoaa varauksen, että tämä vaippa perustuu viimeiseen historiaan, ei muotoon. Päivämäärästä asti lopulliseen, jonka ansaitsimme olla siellä.Tehkäämme sen kauniin loppuun asti.

28-vuotias sanoo: ”Pidän parempana kuin aliruokaa kuin suosikkeja. Jopa nyt, tällä hetkellä sanoisin, että Real Madrid on suosikki aikaisemman kokemuksensa vuoksi. Sinun täytyy todella kunnioittaa tiimi, joka on saavuttanut Mestarien liigan finaalin kolme kertaa neljän vuoden aikana. Tiedämme, kuinka vaikeaa on päästä lopulliseen – sinun täytyy voittaa kaikki ja kaikki parhaat joukkueet päästäksesi sinne ja he eivät ole siellä ilman syytä.

“Ovatko ne ansaitsevat olla siellä tai ei ? He voittivat Juveä vastaan ​​ja voittivat Bayern Münchenin kanssa joitakin päätöksiä, joista voit puhua, mutta lopulta he ovat vielä finaalissa. Kuten jotkut heidän pelaajistaan ​​ovat sanoneet, he eivät välitä siitä, miten he pääsivät sinne – tärkeintä on, että he pääsivät finaaliin.Sinun ei tarvitse pelata kauneinta jalkapalloa finaalissa. Sinun tarvitsee vain voittaa se. Ja näin he tekevät niin. ”

Harvat kiistävät, että Liverpool on pelannut parempaa ja kauniimpaa jalkapalloa matkalla tähän finaaliin. Se ei välttämättä takaa voittoa lauantaina, mutta siksi ei ole olemassa alemmuuskompleksia todellista tiimiä vastaan, joka tarjoaisi kolmannen peräkkäisen eurooppalaisen kruunun. >

“Ehdottomasti, ehdottomasti”, yhtyy Lovreniin, kun Liverpoolin ylivoimainen eurooppalainen muoto mainitaan. “Ehkä Bayern München vastaan ​​Real Madrid, he pelasivat todella mukavaa jalkapalloa, mutta kun katsot kilpailua, ansaitsemme ehdottomasti olla siellä. Toivon, että se on meidän aikamme, koska ensimmäisestä päivästä lopulliseen asti ansaitsemme olla siellä.Tehkäämme sen kauniin loppuun asti. ”

Klopp on menettänyt viiden viimeisimmän cupin finaalinsa. ”Tietenkin kysyt itseltäsi:” Onko se todella mahdollista menettää se uudelleen? ”” Lovren sanoo. ”Mutta jalkapallossa et koskaan tiedä. Kun katsot kaikkia joukkueita, Klopp on onnistunut, että kaikki ovat todella erilaisia. Ehkä heillä on samanlainen tyyli, mutta ne ovat erilaisia ​​pelaajia. Jos kysyit minulle vuosi sitten tai kaksi vuotta sitten, sanoisin, että Real Madrid ansaitsi todella voittaa Mestarien liigan. Mutta kun tarkastelen tilannetta nyt ja katsokaa, kuka pelaa paremmin, se on ehdottomasti Liverpool.Koska näytimme laadun monissa peleissä, ihmiset puhuvat: “Voitat sen voitat, voitat sen.” Tietenkin ei ole helppoa sanoa, mutta olen todella varma, että annamme kaiken lopullisessa. ”

Lovren on nauttinut hienosta Champions League -kampanjasta Liverpoolille, joka ei ole aina suosittu mielipide ilmaista kumppanuutensa kanssa Virgil van Dijkin kanssa keskeisenä tekijänä pudotusvaiheessa, kun taas kolme ensimmäistä ovat hallinneet tavoitteita ja otsikoihin. Eurooppalaisen Cup-voittajan mitali olisi osoitus siitä, että hän parani ja kieltäytyi antamasta usein kovaa kritiikkiä.

Kysyi, miten hän on säilyttänyt uskonsa koko testauksen Anfield-uran aikana, Lovren vastaa: ”Sanasi. Kun sanot, etten ole tarpeeksi hyvä, näytän vain, että olen tarpeeksi hyvä. Niinkin yksinkertaista.Kirjoitin 12-vuotiaana: “Eräänä päivänä olen yksi maailman parhaista puolustajista.” Kirjoitin sen pöydän alla asunnossani Kroatiassa, jossa kasvoin ja missä tein kotitehtävän. The Fiver, ilmainen päivittäinen jalkapallo-sähköposti.

”Ihmiset nauroi minua. He pilkkasivat minua koulussa ja sanoivat, etten voinut pelata puolustajana, etten ole vasen jalka, etten ole tarpeeksi nopea. Kaikki nämä pienet asiat painoivat minua paremmin. Taistelin paljon elämässäni ensimmäisestä päivästä, mutta tiedätte, että minussa on uskoa, eikä se koskaan mene minulta. Se on aina olemassa, erityisesti nyt. ”