Borussia Dortmundilla on sama kotitietue, jossa voitto Freiburgista

Dortmund, joka on nyt saanut 14 maalia kolmessa viimeisessä liigapelissäan, olisi pitänyt tappaa ottelun kauan ennen kuin Freiburg veti tavoitteen takaisin tuntiin perustamaan hermostunut finale.Paris Saint-Germain järkyttyi Toulousen toisesta kauden lyöminen Lue lisää

Kuitenkin Pierre-Emerick Aubameyangin ja Lukasz Piszczekin iskut sekä Raphael Guerreiron pysähtymisaika antoivat Dortmundille neljännen voiton viidessä liigapelissä ja yhtyivät 24 kotiin. pelit ilman tappiota.

Dortmund on sidottu 12 pisteeseen Bayern Münchenin kanssa, jotka ottavat lauantaina Hamburg SV: n.

“Heikon avaamisen jälkeen 15 minuuttia pelasimme erinomaisen ensimmäisen puoliskon missä meidän olisi pitänyt johtaa enemmän tavoitteita, ”sanoi Dortmundin valmentaja Thomas Tuchel, jonka joukkue oli voittanut viisi tai useampia tavoitteita kolmessa edellisessä ottelussaan kaikissa kilpailuissa.

“ Sitten se kiristyi ja olimme hermostuneita .Mutta on hienoa vetää se pois, erityisesti kolmen suuren voiton jälkeen peräkkäin.

Kun Dortmund isännöi Real Madridia Mestarien liigassa ensi viikolla, hän lisäsi: ”Tämä esitys on juuri oikeaan aikaan

Aubameyang olisi pitänyt tehdä enemmän, kun hänet lähetettiin läpi upealla Matthias Ginter-passilla, mutta Gabon internationalin älykäs siru purjehti vain hyvin, sillä 18 minuutin kohdalla.

Emre Mor tuli vielä lähemmäksi, kun hänen ponnistelunsa pomppesi poikkipalkista muutaman minuutin kuluttua, kun Dortmund nosti paineita yhdellä ensimmäisellä puoliskolla. viidennen tavoitteen leikkaaminen tällä viikolla.

Piszczek lisäsi toisen kahdeksan minuuttia uudelleenkäynnistyksen jälkeen Freiburgin kanssa, joka oli tiukasti omaan puoleensa ja kestävä aalto hyökkäysten aallon jälkeen. > Mutta kun Freiburg pisteytti pelin kulkua vastaan, Max Philipp leikkaa alijäämän tunnissa , Dortmund pidettiin tenterhooksissa, sillä Aubameyang osui taas puurakenteeseen.

Guerreiro lopulta varmisti kolmen pisteen pysähtymisaikaan.