Graham Potter haastatteli avointa johtajan asemaa Swansean kaupungissa

Graham Potter on haastatellut Swansea Cityn nimittämiseksi uudeksi johtajaksi. 43-vuotias, joka on nauttinut merkittävästä menestyksestä ruotsalaisen Östersundin klubin kanssa, keskusteli Stans Kaplanin ja Jason Levienin kanssa, Swansean enemmistöosakkaiden kanssa. p> Frank de Boer ja Jaap Stam ovat myös haastatelleet tilanteesta, joka tuli vapaaksi Swansean jakaman yrityksen kanssa Carlos Carvalhalin kanssa perjantaina, kun he olivat unibet élő fogadás alentuneet mestaruuskilpailuun.Vaikka Brentfordin Dean Smith ja Bristol Cityn Lee Johnson ovat myös tarkastelleet, ei uskotaan olevan käynnissä, sillä Swansea siirtyy viidennen johtajan nimittämiseen 19 kuukaudessa. David Conn Lue lisää

Potter on itsenäinen ehdokas. Hän on viettänyt viimeiset seitsemän vuotta Ruotsissa, jossa hän on muuttanut Östersundin omaisuuksia ottamalla ne neljännestä tasosta huippulentoon tarinassa, joka on kuvitellut.Hän voitti ruotsalaisen Cupin Östersundin kanssa vuonna 2017 ja johti klubia viimeisimpään Europa-liigaan 32 aiemmin tänä vuonna.

Vaikka Potter ei ole onnistunut Ruotsin ulkopuolella, hänen työnsä Östersundissa vetoaa todennäköisesti Swanseaan, kun he haluavat tuoda nuoren ja dynaamisen valmentajan, joka aktivoi identiteettinsä menettäneen klubin. ja pois kentältä.

De Boer on ollut johtajan asemassa Swanseassa aikaisemmin, ja Unibet hollantilainen, joka on ollut töissä, koska Crystal Palace oli lopettanut sen viime kaudella, olisi valmis toimivat mestaruuden tasolla. Potter on kuitenkin selkeä suosikki.