Safari ei vastustanut Espanjan kanconaattia. Hän menetti Masters-ensi-iltansa

Sunnuntain nelinpelissä 28-vuotias Safarova voitti Mother-Sandsin Muguruza ja Suarez. Maanantaina espanjalainen onnistui kostoksi.

Safarova ei ole pelkästään antautunut. Jos sairaus ei täyttänyt pelikäytäntöä, aggressiivinen suosikki vastusti päättäväisesti. Hän ei kuitenkaan käyttänyt kahta taukoa toisessa sarjassa 5: 4. Hän oli vielä takana tie-break ja kadonnut 4: 7. “Olen surullinen, mutta olen iloinen voidessani olla täällä lainkaan”, hän sanoi (lue HBO)

Hänen lila mekko lähes täydellisesti sopivan värin tuomioistuimessa.

spektaakkeli arkkitehtonisesti mielenkiintoinen areenalla varjostivat vain mitätön katsomoissa. Ehkä yhdeksänkymmentä prosenttia istuinten pysyi tyhjänä alussa.

taustamusiikki enemmän lähestymässä klassisen musiikin konsertti kuin urheilun taistelu. Tässä ovat finalistia tapasi Roland Garros ja Wimbledon.

Muguruzaová, johon paikallinen lehdistö kirjoittaa, että se ei ole vain kauniit kasvot, laskivat jyrkästi. Kun hän jäisi kaliiperi Kiinan johto, joka eteni finaaliin Wuhan ja valtasi otsikko Pekingissä.

Safarova rikkoi palvelun ja shoppailemassa 1: 2.Sinun pitää yhteenvedon, jatkoi luoda mahdollisuudet läpiajoja ja Tsekin on urheasti kääntyi pois, vaikka, varsinkin kun hänen toinen annon joutuneet voimakasta palo.

Bomberka Barcelona (syntynyt vuonna Venezuela) punastumatta puhu että hän luulee olevansa maailman johtava. Ja hän luotti itsevarmasti ensimmäisen sarjan loppuun. Safarova on auttanut hänen kämmenlyönti yli-altistuvat toisessa setbolu.

dihedral ja loppuun asti

yksi edellinen ottelu – kevät Pariisin savi – Brnon vasemman käden voittaja voittaa voiton 7: 6, 6: 3. “Minun täytyy löytää oikea riski, joka ei ole helppoa”, hän sanoi ennen kissaa. Pidä hänet hetken löytääkseen hänet.Juuri toisen sarjan ensimmäisessä pelissä Muguruza nousi ja hän piti palveluksensa. Yhtäkkiä se oli iloisempi väkijoukkoon hänen faneja, jotka leikillään verrata elokuva perheen Hujerových.

etuna valtion menetti 3: 2 jälkeen intervention haukkojen silmä, joka vahvisti, että kaksikymmentäkaksi Muguruzaová yliviivattu palaa suoraan linjaa. Saffron pian putosi 3: 4 ja 0-40. Se näytti pahalta.

Sitten tietysti upea poistaa neljä soupeřčiny brejkboly ja hetken kuluttua hän johti 40-15. Mutta hänen sokyansa uhkasi myös vaaraa ja päätti saada tie-break.

Espanjalaiset pakenivat 1: 4: een kahden palvelun ansiosta. Hajautunut “Shafi” sekoi- teli 4: 5: een, mutta seuraavassa pitkän vaihdon yhteydessä Espanja hakkasivat hänet.Ja sitten pallo sen jälkeen, kun hänen fordsa valitettavasti löi verkon.

Tuntia ja 57 minuuttia oli ohi.

Voittaja voitti edelleen pienen yleisön suosiota