Kvitova ja Safarova kerätään sairauksista. Kumpikaan vastustaja ei ole tuore

Petra Kvitova ei edelleenkään tunne melko sopivaksi mononukleoosin jälkeen. “Sata prosenttia ei todellakaan ole. Mutta se hitaasti paranee “, hän sanoo.

Lucie Safarova kerää voimansa sen bakteeri-infektion jälkeen, joka syytti häntä syyskuun puolivälissä. “Fysiikka menee läpi jokaisen koulutuksen ja sovittaa yhteen”, hän sanoo.

Kvitova valmistautui ensimmäiseen kierrokseen Saksan Kerberin kanssa sunnuntaina Singaporessa. Safarova voitti Mastersin ottelupalkinnon Mattekova-Sandsin ottelussa Muguruzaa ja Suarezia vastaan.

Maanantaina hän tapaa ensimmäisen singlen. Tšekin soittimien sukat syttyivät aasialaiseen linjaan syksyllä. Se saattaa tuntua upealta lomalta japanilaisten buddhalaisten temppelien muistuttavalla näyttämöllä.Mutta viimeistelykausi on hankala.

Kvit viime vuonna laskeutui Singaporessa tuoreena Wu-chan-mestari ja Pekingin finalistina. “Mutta täällä tuntui raittiiselta, en halunnut käydä tuomioistuimessa”, hän muisti. “Nyt se on erilainen. Minulla on energiaa ja erityisesti makua, se on avainasemassa. Yritän jättää kaikki täällä. ”

mielen kirkkautta kiristetään ja Safarova.Koska hän on levännyt töistä, hänellä ei ole mitään menettämistä, hän voi vapaasti swing.

Kymmenen kuukauden vaeltama neljältä mantereelta allekirjoitetaan jokaiselle satunnaisesti jääneelle ohjus osallistujalle. “Joka vuosi saamme pitää kiinni siitä, mestarit tytöt pukeutuvat. Monet meistä odottavat innolla päätyä lomalle “, Kvitova sanoi.

Tämä oli selvä loppu WTA Tour Final Serena Williams. USA: n avoimen ylivoimainen tappion jälkeen amerikkalainen menetti motivaationsa. Romanialainen Halep otti taukoa sen jälkeen, kun hänen akillesjänne oli Kiinassa. Ilmeisesti hän teki hyvin, sillä italialainen Pennetta pyyhkäsi hänet johdannossa.

Venäläinen Sharapova, joka haavoittui Wimbledonin jälkeen, hyppäsi syyskuussa Wu-chanissa, jossa hän luopui taistelusta Tshekin setällä.Ensimmäinen kissa heinäkuun alusta valmistui sunnuntaina. Ja hän jopa yllätti itseään, kun hän meni Polka Radwanskaan (hänellä oli kartiomainen olkapää). “Kaikki kilpailija olisi suuri haaste minulle nyt”, hän sanoi.

Valmentaja Kotyza Kvitova johti viidennen turnauksen mestareita perässään ja sanoo: “Älä ryntäytä Masters niin lähellä ja jännittävä. Joidenkin pelaajien kohdalla saattaa ilmetä, että pisteiden ansiosta on tapahtunut vielä pienempiä tapahtumia. Tänä vuonna se on kaikista niistä viiden vuoden selvin. ”

Kvitova näkee kutsun Singaporen etuoikeus. Se oli palkkio jännittynyttä hetkeä varten, jolloin hänen ammatinsa rakkaus suli ja jossa hän oli pettänyt hänen heikentyneen ruumiinsa. Hän on onneksi rakastunut. Aivan kuten Safra.Hän sanoi: “rentoutua rauhassa naisten erityisen tärkeää.”

Kahdeksan ehdokasta cup draped kirjava Fangle usein muistuttaa sairaalaan. Tšekit panostavat mielen voimaa tänä vuonna. “Saavuimme aiemmin. Petra on parempi kuin viime vuoden päärynä, jolla on hidas pinta, hän on sopeutunut olosuhteisiin “, Kvitovan valmentaja sanoo. “Hänellä on paremmat lähtökohdat. Hän yleensä päättää, mitä hänellä on kaulaansa. Pää. Ja minusta tuntuu hyvältä fantomalta. “