Nordicbet vedonlyönti bonus

BC “Nordicbet” on suuri joukko ammattilaisjoukkueiden sponsori. Periaatteessa tämä BC tukee jalkapalloseuroja. Esimerkiksi West Ham United.

Aasian toimistojen lisäksi Nordicbet BC: llä on toimistoja myös Euroopassa.

On myös syytä huomata, että Nordicbet BC on erittäin uskollinen entisen Neuvostoliiton maiden pelaajille. Tältä osin ei ole syrjintää, mutta päinvastoin, BC “Nordicbet” antaa tietyn maantieteellisen alueen kansalaisille samat bonukset, maksutavat, ei estä tilinpitoa, eikä vähennä maksimia. Samalla Ranskan, Israelin ja Yhdysvaltojen kansalaiset eivät voi pelata BC: ssä “Nordicbet”, ja vuodesta 2014 lähtien sivusto on estetty Venäjällä.

Viimeksi mainitun seikan yhteydessä tällaisen jättiläisen toiminta Internetissä on ehdottoman laillinen ja laillinen, mutta Venäjää lukuun ottamatta. Nordicbet BC toimii kahdella lisenssillä: Mansaaren lisenssi, jonka Gambling Supervision Commission on myöntänyt vuonna 2007 Nordicbet vedonlyönti bonus, sekä First Cagayan Leisure & Resort Corporationin Filippiinien lisenssin nojalla. Lisätietoja tästä asiasta on BC: n virallisella verkkosivustolla asianomaisessa osassa. Kaikki on maalattu yksityiskohtaisesti ja saatavilla, ja siinä on kaikenlaisia ​​linkkejä päivämääriin, numeroihin, osoitteisiin jne. Se ei ole kuin jotkut kotimaiset BC: t, kun et löydä edes banaalista logoa siitä, että sinulla on lisenssi sivustolla “päivän aikana tulella”.

On myös syytä mainita, että Nordicbet BC on useimpien kansainvälisten vedonvälittäjien yhdistysten jäsen ja allekirjoittanut asiakirjoja yhteistyöstä vastatoimien torjunnassa.
Sivuston yleiskatsaus

Resurssi BC “Nordicbet” on saatavilla yli 10 kielellä, myös venäjän kielellä. Kuten edellä mainittiin, sivusto sisältyy Roskomnadzorin kiellettyyn ja Venäjän kansalaisille varattuun luetteloon. Pääsivu saattaa pelottaa joitakin käyttäjiä, koska se on hyvin värikäs ja näyttää verkkopeleistä tai kasinoista. Suunnittelun kannalta tämä on ehkä ainoa ja sitten subjektiivinen virhe.