Maailmanmestari Dresler: Jos saan tieteellisen tutkinnon, siitä tulee hieno vuosi

Hän opetti koulutusohjelman kilpa-ajoon, joten hän luennoi yleensä tiistaisin ja keskiviikkoisin. Tällä lukukaudella ajoneuvojen moottorit alkavat klo 10.45.

“Minulla on täydellinen työ työtovereideni kanssa liikenneinstituutissa, odotan sitä aina innolla”, sanoi 32-vuotias Dresler. ”Olen edelleen nuorten kanssa, minulla ei ole sukellusvenettä. On hyvä välittää tietoa ihmisille, jotka nauttivat siitä. ”

Opiskelijat tietysti tietävät mitä heidän opettajansa tekevät, joten he tulevat palaamaan siihen paljon palattuaan kilpailuista.

voitettuaan he onnittelevat aina.Kaikkein miellyttävimmät sanat on osoitettu apulaisprofessorille Sylva Drábkoválle, joka on hänen väitöskirjansa ohjaaja.

“Hänen kiitokseni näen itseni finaalissa”, hän sanoi. Jos hän puolustaa menestyksekkäästi työnsä, hän on todennäköisesti ainoa maailmanmestari autokilpailuissa Ph. D.

“En tunne ketään muuta. Ja jos jollakin on tämä otsikko, hän piilottaa sen onnistuneesti ”, Dresler hymyili. ”Kotona pojat tietävät siitä ja he vitsailevat, että olen rakettutkija. Myös joukkueessa. ”Mutta lahjakas Fin Kalle Rovanperä ja hänen navigaattorinsa Jonne Halttunen tulevat joskus neuvotteluihin. Mutta vain testissä.

“He kysyvät joskus, kuinka jokin toimii autossa”, Dresler selitti.

Hän ei ole vielä selvä ammatillisesta tulevaisuudestaan. Koulu on ihanteellinen lisävaruste kilpailun aikana.Mutta mitä tapahtuu, kun se on ohitse?

“Haluaisin ehdottomasti jäädä kouluun, mutta luulen, että joudun etsimään jotain muuta, myös korkea-asteen koulutusta ei makseta hyvin. Meille maksetaan tieteen ja tutkimuksen budjetista, joka pienenee jatkuvasti ”, hän totesi. “Ansaitsen rahaa autossani, jotta voin elää haluamallani tavalla.” Hän pääsi autoon Kopeckyn kanssa vuonna 2011 sairastuneen Petr Starý -nimisenä. Hän on jäänyt ja tämän ansiosta hänellä on merkittävä kokoelma saavutuksia. Maailmanmestarin lisäksi hän voitti Euroopan, voitti Aasian ja Tyynenmeren mestaruuden ja on viisinkertainen tasavallan mestari.

“Kaipaamme kokoelman maailmanmestaria, olen siitä erittäin onnellinen”, sanoi Dresler, joka maksaa tunnetusta jokerilaisesta Škodan joukkueessa.Sen Ostravan murre viihdyttää täydellisesti mekaniikkaa maan eri puolilta. “Jos kaikki menee hyvin ja saan tieteellisen tutkinnon, se olisi upea vuosi.”