Houston pääsi eroon Carmel Anthonystä ja purki Kultaisen valtion

Clint Capela on kaksinkertainen kaksinkertainen 10 pistettä ja 10 levypalloa, ja Chris Paul teki 10 pistettä ja seitsemän avusta. Houston kertoi kymmenenkertaisen NBA-tähtiottelun ja kolminkertaisen olympiavoittajan lähdöstä vähän ennen ottelua.

“Lähestymistapa oli hyvä ja hyväksyi jokaisen roolin valmentaja Mike D’Antoni hänelle. Mutta suunniteltua tavoitetta ei saavutettu, ja tämä on hänelle oikeudenmukaisin ratkaisu ”, Morey totesi lausunnossa. “Yritimme räjäyttää kotijuoksun, mutta se ei toiminut”, valmentaja D’Antoni sanoi baseballin terminologiassa.Molemmilla tähtiillä ei ollut mitään ongelmaa istua vierekkäin penkillä. Sotureiden esitykset ovat epästandardeja. Hallitsevat mestarit ampuivat vain 18 kolmipisteyritystä (Rockets 47) ja kääntyivät neljään. Viiden parhaan joukon jäsenillä oli etäisyys 0/9. Häviäjien eniten maalintekijäksi tuli Kevin Durant 20 pisteellä, Klay Thompson hallitsi vain 10 pistettä. Ja Draymond Green pysyi viidessä pisteessä ja viidessä levypalvelussa, Paul Millsap teki 18 pistettä ja yhdeksän levypalloa entistä joukkuetta vastaan, ja Gary Harris sai 18 pistettä. Malik Beasley teki 15 pistettä, kanadalaiset korvikkeet Jamal Murray ja Trey Lyles auttoivat jokaista 14 pistettä.Ja serbialainen pivot Nikola Jokic keräsi huomaamatta 12 pistettä, yhdeksän levypalloa, seitsemän avusta ja neljä voittoa. Kolmesta tarkkailtavasta tulokkaasta paras oli Omari Spellman 10 pisteellä ja 10 levypalvelulla, Kevin Huerter myös 10 pistettä ja Trae Youngin piti laittaa kuusi pistettä ja viisi avusta. Taureana Prince ei sallinut achill-vammoja otteluun. Atlanta putosi kuudennen kerran peräkkäin.

LA Clippers -tareena on vaikea valloittaa, ja San Antonio -pelaajat selvisivät. He veivät 111: 116 tappion Texasille.Ottelussa he pystyivät selvittämään vastustajan kaksinumeroisen kaksinumeroisen johdon, mutta Lou Williamsin kolmikko 40 sekuntia ennen ottelun päättymistä.

Perinteisesti Clippers luottaa Superbreaker Williamsiin (23 pistettä), jota johtaa Kalifornian joukkue Danilo Gallinari 19 pisteellä ja Tobias Harris 18 pisteellä. Montrezl Harrell lisäsi 14 pistettä.

Spurs ei auttanut edes 34 pistettä DeMar DeRozanilta. Teksasin paras maalintekijä sai ratkaisevan tappion 19 sekuntia ennen loppua. Se oli vasta joukkueen viides menetys koko ottelussa. Rudy Gay lisäsi 19 pistettä, Bryn Forbes lisäsi 17 pistettä ja LaMarcus Aldridge 10 pistettä ja 16 levypalloa. San Antonio putosi kolmannen kerran peräkkäin ja saldo on 7-7