Willy Sagnolin joukkue joulukuuhun saakka jaettiin kahteen rintamaan

Bordeaux ei ole sama tällä kaudella. Willy Sagnolin joukkue joulukuuhun saakka jaettiin kahteen rintamaan. Nyt suurimmassa Aquitainen kaupungissa he tietävät, että joukkue ei ollut valmis pelaamaan eurooppalaisissa kilpailuissa, koska he ottivat viimeisen sijan ryhmässä siellä. Sagnol sanoi jo useita kertoja haluavansa tehdä lukuisia henkilöstömuutoksia kokoonpanossa, mutta toistaiseksi tämä on kaikki hylätty.

Joten Bordeauxin turnauspaikka sai johdon pohtimaan ehdotuksia tietyistä arvokkaista yksiköistä. Esimerkiksi Wahbi Khazri. Pelaaja, jota ei missään tapauksessa tulisi pitää syrjäytyneenä Girondinsissa. Päinvastoin, tunisialainen on yksi joukkueen johtajista ja erittäin tärkeä osa hyökkäystä. Mikä on, Khazri on olennaisesti kaikkien klubin hyökkäävien ajatusten ruumiillistuma.

Mutta sen kysyntä on korkea. Esimerkiksi sama Celta tutkii aktiivisesti Khazrin hankkimismahdollisuutta siinä tapauksessa, että Nolito poistuu Galiciasta. Onko tarpeen selventää, että Cellan lisäksi kiinnostuneita on vielä paljon?

Sofyan Bufal

b] Ikä: [/ b] 22 vuotta
Kerho: Lille
Ampulli: hyökkää keskikenttäpelaajaan
Kustannukset: 3,15 miljoonaa puntaa
Huhumäärä: korkea
Hakijat: PSG, Aston Villa, Tottenham Hotspur
Miksi voit lähteä: monipuolinen hyökkäysryhmän pelaaja, jolla on hyvät tilastot ja viileä kulku
Mahdollisuus poistua: keskiverto

Vuosi sitten tämä kaveri soitti Angersissa. Mutta sitten “Angers” taisteli pääsystä liigaan 1, eikä myrskynyt jalustalleen. Ja hän piti “Lillestä”, joka tarvitsi monitahoisen hyökkääjän, jolla oli ihmeellinen juoksu ja kunnollinen suoritus. Bufal tuli kentälle ja kauden lopussa antoi shokkisarjan ottelusarjaa, jolla oli pisteitä.

Tällä kaudella pohjoiset näyttivät kauhistuttavan loukkaavalta. Niin kauhea, että klubin presidentti Michel Seydou ajoi Erve Renardin sauvoilla. Jotta ymmärrät syyn vakavuuden: Bufal teki tämän mentorin avulla noin 70% koirien kaikista tavoitteista. Tämä viittaa siihen, että Sofyan oli ainoa hyökkäys hyökkäyksessä ja joukkue oli mestaruusjäännössä maalien määrän suhteen.