Viime kesänä Marseillen “Olympic” hämmästyi etsimässä toista hyökkääjää

Misha Batshuayi

Ikä 22 vuotta vanha
Kerho: Marseille
Ampulli: eteenpäin
Kustannukset: 6,30 miljoonaa puntaa.
Huhumäärä: lisääntynyt
Hakijat: Arsenal, Tottenham Hotspur, Valencia
Miksi voit lähteä: kyky ja potentiaali vaaditaan huippuseurojen tasolla
Mahdollisuus poistua: vähän

Viime kesänä Marseillen “Olympic” hämmästyi etsimässä toista hyökkääjää, joka korvaa Andre-Pierre Gignacin ja voisi myöhemmin korvata hänet. Hän oli Anderlechtin oppilas, joka tuli Liègen standardista, Misha Batshuayista. Melkein heti tuli selväksi, miksi he ottivat tämän kaverin, jolla oli ranskalaisia ​​hiuksia: Mishasta tuli yksi parhaimmista League 1 viime kaudella yhdelle maalille vietetyn ajan.

Tällä kaudella Batshuayi otti Marseillen hyökkäyskärjen taakan ja pysyi kirjaimellisesti viimeisenä roninina. Täysivaltaisen vaihtoehdon puuttumisen vuoksi Provencal-klubi ei aio mennä eroon Belgian kanssa tänä talvena, mutta joukko huippuseuroja neuvottelee jo olympiapäällikön Vincent Lyabrunin kanssa, joka nukkuu ja näkee kuinka hän tekee uuden Drogban Mishasta. Muistutan teille, että Norsunluurannikon hyökkääjän siirtämistä Chelsealle pidetään edelleen yhtenä menestyneimmistä Marseillen historiassa.

Lyabryun sanoi kerran, että halvempaa kuin 35 miljoonaa euroa Batshuaiaa ei myydä, mutta tämä ei pelkää potentiaalisia ostajia. Jos on joku erittäin antelias, voit olla varma: Marcel antaa eteenpäin. Muutoin kesällä julkaistaan ​​huutokauppa, jonka aikana Batshuayi löytää uuden joukkueen.

Wahbi Khazri

Ikä 24 vuotta vanha
Kerho: Bordeaux
Ampulli: hyökkää keskikenttäpelaajaan
Kustannukset: 5,25 miljoonaa puntaa
Huhumäärä: pieni
Hakijat: Aston Villa, Sevilla, Celta
Miksi voit lähteä: ei kallein vaihtoehto vahvistaa hyökkäysryhmää
Mahdollisuus poistua: keskiverto