Todennäköisesti kausi 2013/2014 on viimeinen

Saksalainen toimittaja Raphael Honigstein ajattelee seuraavaa: ”Minusta tuntuu, että Ozil on hyödyllisin hyökkääjän alaisuudessa. Koska tässä tapauksessa hänen ei tarvitse sotkea puolustuksesta hyökkäykseen, kuten se tapahtuu kyljessä, mutta voit keskittyä loukkaaviin tekoihin. ”

Jos Cazorla ja Ozil pystyvät pelaamaan hyvin ja saavuttamaan asianmukaisen ymmärryksen, Arsenalilla on varmasti hyvä kausi Premier-liigassa ja he vaativat korkeimpia paikkoja. Viimeisen 10 viimeisen ottelun “Arsenal” ei menettänyt järkevästi, mutta se näytti melko surulliselta. Nyt joukkueen pitäisi pelata näyttävästi. Mesut Ozil ja Santi Cazorla voivat jälleen tehdä “Arsenalin”, johon liittyy kaunis peli.
Todennäköisesti kausi 2013/2014 on viimeinen Victor Valdes Barcelonassa. Joka tapauksessa Footballhd.ru löytää viisi syytä, miksi Katalonian klubin pitäisi suostutella maalivahti pysymään.

Aloita vastahyökkäys.
Victor Valdezin kanssa suurin osa Barcelonan vastahyökkäyksistä alkaa, ja suurelta osin siitä, nämä hyökkäykset näyttävät salamalta ja smashingilta. Klubissa vietettyä 13 vuotta hän aloittaa hyökkäävät toimet automatismin suhteen: onko se lyhyt lyhyt kulku lähimpään puolustajaan, heittää käden keskiosan kumppaneille tai suoraa pallon välittämistä hyökkääjälle, lyömällä koko kenttään. Maailman jalkapallossa ei ole niin paljon maalintekijöitä, jotka voivat pelata hyvin jaloillaan, ja vielä vähemmän niitä, joilla on hyvin kehittynyt kulku.

Säästää.
Haastattelussa Valdez sanoi: ”Maalivahdin päätehtävä on säästää. Ja se ei ole kuinka vahva ja nopea hänen kätensä ovat. Jalkatyö on tärkeä rooli. ” Tämä selittää suurelta osin Valdésin voittaman kaksoiskappaleen suuren määrän. Hän jättää portin aina ajoissa, mikä vähentää palokulmaa. Mutta Valdez ei ole hyvä tässä. Hän osaa säilyttää keskittymisen koko ottelun ajan, mikä on erittäin tärkeää Barcelonan kaltaisen klubin maalivahtiille. Suurin osa joukkueista viettää puolet vastustajasta, mutta Valdez yrittää olla kaikissa aseissa, ja jos on, hän on valmis suojaamaan kumppaninsa. Tilastot puhuvat puolestaan: Victor Valdez voitti noin 94% laukauksista viime kaudella La Ligassa.