Sami Khedira ”Manchester Unitedissä”

Siirtoikkunan viimeinen päivä on aina kylläinen. Tämä aika ei ollut poikkeus, ja monien valmiiden kauppojen lisäksi tapahtui siirtymiä, joita ei tapahtunut.

Adebayorin vaihto Fernando Torresille.
Hieman ymmärrettävää kuin “Tottenham” ohjattiin, toivoen saavansa kalleimman jalkapalloilijan Britannian siirtosopimusten historiassa vastineeksi Emmanuel Adebayorille, joka ei ole kovin vakaa ja tuottava. Ehkäpä lähetä “spurs” “Chelsean” Togon jalkapalloilijan toimistoon monen miljoonan dollarin rahapussin kanssa. Lisäksi kauppa tapahtuisi, mutta se ei tapahtunut.

Sami Khedira ”Manchester Unitedissä”.
Ymmärtämällä, että Cesc Fabregasin merkki ei onnistu, David Moyes ja yhtiö käänsivät huomionsa muihin pelaajiin. Päättäessään, että siirtoikkunan viimeisenä päivänä ihmeitä tapahtuu vielä useammin kuin jouluna, “Sir Alex” liittyi taisteluun kahden pelaajan kesken kerralla (toivoen, että ainakin yksi heistä “antaisi kyydin”) vastaavasta roolista: Maruana Fellaini ja Sami Hediru. Real Madridin kanssa käydyissä neuvotteluissa Evertonin kanssa parin miljoonan euron neuvotteluissa tarjottiin välittömästi 40 miljoonaa euroa. Kuitenkin espanjalaiset eivät voineet hyväksyä sitä, että heidän sävellyksessään ei olisi yhtä saksalaista, ja kieltäytyi siirtämästä. Muutama tunti myöhemmin ilmoitettiin, että Fellaini meni Manchesteriin.

Juan Mata “PSG: ssä”.
Ranskan klubi yritti viime aikoina päästä Chelsean johtoon, mutta ei voinut tehdä sitä. Muutama päivä ennen yrittämistä allekirjoittaa pelaaja sitoutui levottomaan Tottenhamiin, joka tarjosi jalkapalloilijalle noin 35 miljoonaa euroa, mutta myös kieltäytyi. “PSG” tarjosi vieläkin enemmän, eikä Mata itse lähtenyt lähtöä Ranskaan, mutta Lontoon klubi ei ollut kallistunut hänen asemaansa. Ei ole täysin selvää, onko Jose Mourinho laskenut jalkapalloilijaa vai ei, mutta neljässä virallisessa ottelussa tällä kaudella espanjalainen vietti vain 65 minuuttia kentällä.