On vaikea kuvitella, mikä estää heitä saavuttamasta tätä tavoitetta

”Marcus yhdistää kaikki klubimme arvot”, jatkaa Mintzlaff. Totta, se voidaan ymmärtää: kahden viimeisen kauden aikana urheilujohtaja on tehnyt kaikkensa saadakseen vaatimaton Paderborn 07 nousemaan ennennäkemättömiin korkeuksiin, ja tänä aikana klubi jatkoi nousuaan kahdesti. Vain neljä vuotta sitten hän kaatui niin nopeasti, että fanit huokaisivat epätoivosta. Jos Saksan jalkapallossa on haastaja pelastajan tittelille, niin tämä on Krosche, jonka tarina on hyvin samanlainen kuin uuden työnantajansa.

Ja totuus: suunnilleen sama uskomaton lentoonlähtö tapahtui itse Leipzigin kanssa, joka viidennestä divisioonasta joukkueesta tuli maan kirkkaimpaan seulaan, joka on jo tuttu Mestarien liigaan. Nyt tätä “yritys hirviötä” voidaan perustellusti pitää yhtenä maan vahvimmista joukkueista. “Haluamme enemmän”, presidentti sanoo ikään kuin vihjaisi, että kaikki on vasta alkamassa.

On vaikea kuvitella, mikä estää heitä saavuttamasta tätä tavoitetta. Tiimi kuuluu yhteen suurimmista juomavalmistajista maailmassa, ja kaksi uutta asiantuntijaa on ilman liioittelua Saksan vahvin. Aikaisempi aikakausi on säilynyt menneisyydessä – Ralph Rangnikin aikakausi, jonka pitkäaikainen läsnäolo klubeilla on edelleen tuntumassa, asiantuntija kuitenkin rakensi, millaiset ”härät” ovat. Heidän DNA: ta ei voida erottaa Rangnikin DNA: sta, joka sai uuden tehtävän Red Bullin urheilu- ja jalkapallokehitysjohtajana.

Baijeri, Borussia – päästä pois. Leipzigin on aika!

Aikaisemman valmentajan lähteminen innosti faneja, joista monet olivat enemmän kuin tyytyväisiä Rangnikiin. Mutta he eivät halua olla tyytyväisiä Red Bullin saavutuksiin – he odottavat eteenpäin, ja uusien ihmisten, joilla on tuore ja rohkea visio, tulisi rakentaa uusi tulevaisuus. Voit olla loukkaantunut, mutta myös helppo ymmärtää.
60-vuotias veteraani ei enää näy kentän reunalla, mutta hänen vaikutusvaltaansa on enemmän kuin koskaan. Nyt hän ei ole vastuussa rakassaksi Saxon-klubista, vaan myös muista väsymättömän “inspiroivan” yrityksen projekteista. Nyt saksalainen sana vaikuttaa franchising-palveluihin New Yorkissa ja Brasiliassa. Nagelsmann on valmentaja, mutta Rangnik on edelleen pomo.