Merkittäviä seurakuntia: Leon Dayaku

Pavar pelaa todennäköisesti keskustassa Niklas Slén kanssa. Mats Hummels lähti joukkueesta – samoin kuin James, joka palasi ei-todelliseen Madridin Realiin.

Merkittäviä seurakuntia: Leon Dayaku, Benjamin Pavar, Luke Hernandez, Yann-Fite Arp, Felippe Coutinho
Merkittäviä lähtöjä: Mats Hummels, Rafinha, James Rodriguez, Frank Ribery, Arjen Robben

Kuinka huippuklubit ovat muuttuneet kesän aikana

PSG: ei-tähti kesä

PSG: ssä ei ollut korkean profiilin allekirjoituksia, ja kaikki pysyi suunnilleen sellaisena kuin se oli. Kolme vahvaa jalkapalloilijaa liittyi listalle, mutta heidän joukossaan ei ole maailman tähtiä.
Esimerkiksi Ander Herrera – erinomainen lisälaite – ei maksa ranskalaisille mitään. Toisin kuin muut pariisilaiset, suojelulla on kaikki hyvin: Abdu Diallo tuli Borussiasta. Täällä hän kilpailee peliajasta Presnel Kimbemben, Marquinhosin ja Thiago Silvan kanssa.

Kaikki odottivat Neymarin sensaatiomaista siirtymistä, mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut. Mutta minun piti antaa lahjakas Giovani Lo Chelso.

Merkittäviä seurakuntia: Idriss Gouillet, Abdu Diallo, Pablo Sarabia, Ander Herrera
Merkittäviä lähtöjä: Giovanni Lo Chelso, Moussa Diabi, Christopher Nkunku, Grzegorz Krychowiak, Kevin Trapp, Dani Alves, Gianluigi Buffon, Adrien Rabiot

Kuinka huippuklubit ovat muuttuneet kesän aikana

Barcelona: Griezmann ja yritys

Barcelonassa on kaksi suurta siirtoa: Antoine Griezmann ja Franky de Jong. Nämä ovat vakavia parannuksia, mutta fanit ovat ehkä toivoneet lisää. Esimerkiksi Neymarissa.

De Jongista tuli tähti Ajaxin uskomattoman menestyksen ansiosta Mestarien liigan avulla. Barca maksoi 75 miljoonaa euroa. Täällä he toivovat, että tulevaisuudessa hänestä tulee korvike legendaariselle Sergio Busquetsille.

On vaikea sanoa, kuinka päivitetty Barcelona tulee riviin. Valverde valitsi sekä 4-4-2 että 4-3-3, ja nimellinen viimeinen kaavio näyttää loogiselta, kun otetaan huomioon Griezmann. 4-4-2 takaa tilan menettämisen Suarezille, mikä voi olla ongelmallista.

Merkittäviä seurakuntia: Antoine Griezmann, Franky de Jong, Junior Firpo, Emerson Aparecido, Marc Cucurella, Neto
Merkittäviä lähtöjä: Malcolm, Jasper Sillessen, Andre Gomes, Paco Alcacer, Denis Suarez