Kuusi-vuotias AC Milan on lähettänyt sijaan Mestarien liigan voittajalle

“Diego López on hieno maalivahti, jonka uskon edelleen. Mutta viime aikoina ollut parhaassa kunnossa, joten katsoin tämän postitse päätti muuttaa “hän selitti valmentaja siniša mihajlović.

Hän jatkoi:” Gianluigi Donnarumma peluuttaa hyvin, mutta voit tulla, että pian uudelleen Diego López alkaa ampua. Meillä on kolme luotettavaa maalivahtijaria, joten meillä on varaa pyörittää niitä. ”

Riski tuli ulos. Milanon, joka oli vaikeuksissa kauden alussa, voitti Sassuolon 2: 1 tärkeän ottelun.Muuten, vaikka ottelu on vastustajan edessä Milanon jättiläinen, yhden pisteen johdon, joten helppo peli ei todellakaan ollut.

Italian liiga ei koskaan ole otettu kokoonpanoon nuorempi maalivahti – lahjakas nuori mies oli sunnuntaina 16 vuotta ja 242 päivää.

Donnarumma tuli myös toiseksi nuorin ensi-iltapäivä AC Milanin historiassa. Kuka oli vielä nuorempi hänen ensi-iltansa? Legendaarinen puolustaja Paolo Maldini, joka sitten ensimmäinen joukkue hän vietti 25 vuotta ja tuli seuran ikoni…

“Se, että hallitus päätti valmentaja. Gianluigi Donnarumma pärjäävät hyvin koulutuksessa, joten Mihajlović päätti muuttaa “, sanoi Milan johtaja Adriano Galliani. “Kyllä, on kummallista nähdä tällainen nuori kaveri porttimme portissa.Muistan kuitenkin, kun Gigi Buffon esitteli monta vuotta sitten Parman takana. Kun hän oli vain viisi tai kuusi kuukautta vanhempi kuin meidän Gianluigi. ”

lahjakas maalivahti fanit voisivat täysin rekisteröityä ensimmäistä kertaa kesällä, kun hän liittyi useita valmistelevia otteluissa. Muun muassa ottelussa vastaan ​​jättiläiset Real Madrid.

Nyt Donnarumma, jonka 25-vuotias veli Antonio saaliit Genoa, otti toisen ison askeleen. Niistä tilalle lähetetään Diego Lopez, entinen maalivahti Real Madrid ja Villarreal ja Mestarien liigan voittajat 2014.

“En välitä iästä, mutta laatu. Ja Donnarumma on hyvä pelaaja, “valmentaja Mihajlovic selitti. “Mutta muutos tässä tilanteessa ei tarkoita sitä, että Donnarumma kiinni Chievan vieressä.Sillä hetkellä minulla on vielä aikaa päättää. ”

Even López, jolla on sopimus kesään 2018 saakka, ei kuiskannut:” Kunnioitan valmentajan päätöstä. Olen rauhassa ja olen edelleen positiivisesti viritetty. Samalla kannatin Sassuoloa kaikille otteluihin osallistuneille. ”

Nuoren miehen hämmästyttävä käyttöönotto herättää myös muita pelaajia. AC Milan on kymmenes sijalla taulukossa.