Kuinka loistava taistelun alku oli!

Apenniinitoimittajat, kuten yleensä, olivat kiinnostuneempia taktiikoista kuin otsikoiden ennalta myytävästä kirkkaudesta. Zoff lupasi yllätys, ja taktiikkaan nautinnosta innokkaat asiantuntijat keräsivät aivojaan ehdottaen suunnitelmia vielä kauniimmaksi. Rohkeimmat ehdottivat, että c.t. Samalla Totti ja Del Piero vapautetaan kentältä. No, Dino esitti yllätyksen: Inzaghin sijaan reunalla ilmestyi Delvecchio, jolla oli loistava korvaaja semifinaalissa. Ja semifinaalissa loistanut Del Piero pysyi penkillä: Zoff mieluummin asetti Tottin joukkuetoverinsa pariin roomalaisen Delvecchion kanssa.

Kuinka loistava taistelun alku oli! Ei älykkyyttä: kilpailijat ovat jo liian tuttuja toisiinsa ja päässeet perusteellisesti toistensa pariin viimeksi kuluneen vuoden aikana koettaakseen maata eurofinaalissa. Kun Viktor Gusev selvitti, mitkä Delvecchiosta eteenpäin ja mitkä Dyugarista, ja Golovanov olivat sekoittaneet oikean ja vasemman kyljen, joukkueet onnistuivat laittamaan pari korttia pöydälle. Zidane osoitti allekirjoituksen heikkoa, Delveccio sulki vaarallisesti Fioren katoksen, mutta Henry iski häntä eniten: nuori hyökkääjä melkein kiinni Toldon haukotuksessa, murtaen sauvan läpi oikealta sivulta.

Ensimmäisen puoliajan loppuun mennessä kävi selväksi, että Zidane oli suljettu tiukasti. ”Squadra Azzurra” yritti päättää tuloksen yhdessä vastahyökkäyksissä, ja ranskalaiset luottaa hyökkäävän linjan taitoon. Ja kun Dzhorkaeff melkein teki maalin – Toldo veti pallon maalin kulmasta. Ja toisen puoliajan alussa Zidane ei melkein riittänyt sulkemaan Henryn selkäkipua. Välitön Thierry kiihtyi vasemmalla sivulla ja pysyi jatkuvasti Pessoton ja Cannavaron takana.

Zoff reagoi välittömästi. Fiore vaihtoi peliä Del Pierrot. Totti upposi trekvarttiin, ja Pinturicchio otti toisen puntin tavanomaisen aseman. Italia julkaisi vaarallisimman aseensa. Nyt kaksi velhoa oli kentällä samanaikaisesti.
Alexin poistuminen inspiroi italialaisia. Välittömästi vaihdon jälkeen “Squadra Azzurra” painosi ranskalaisia ​​eikä päästänyt heitä ulos rangaistusalueelta useita minuutteja. Tässä intervallissa muutama kulma mahtuu, Blancin erittäin luotettava peli ja … tavoite. Totti kuljetti kantapäällään Pessottoa, ampui maalivahdin alueelle, Del Piero vei Turamin pois ja Delvecchio lähetti pallon koskettamaan verkkoa.