Kesällä Thomas Tuchel halusi tavata hänet Dortmundissa

Kun “paikallinen Gamula” Frederic Antonetti saapui, “Lille” alkoi pelata merkityksellisemmin eteenpäin, ja Bufal lakkasi olemasta yksinäistä samurai hyökkäyksessä. PSG ja monet erikokoiset englantilaiset seurat tarkastelevat vakavasti hänen henkilöään. On erittäin suuri mahdollisuus, että marokkolainen muuttaa oleskeluluvansa uudelleen talvella.

Wissam Ben Yedder
Ikä 25 vuotta vanha
Kerho: Toulouse
Ampulli: eteenpäin
Kustannukset: £ 5.60 miljoonaa
Huhumäärä: korkea
Hakijat: Lyon, Marseille
Miksi voit lähteä: suosittu hyökkääjä
Mahdollisuus poistua: korkea

Kesällä Thomas Tuchel halusi tavata hänet Dortmundissa. ”Marcelilla” ei ollut aivan vähän allekirjoitusta, mutta kaikki pysyi paikoillaan: Wissam Ben Yedder viettää tämän kauden ”Toulousessa” ja yrittää jälleen päästä pois purppuraisesta kaupungista.

Onneksi Marseille, joka tarvitsee kipeästi toisen keskipisteen eteenpäin, on edelleen valmis tekemään tarjouksen Toulousen itsepäiselle presidentti Olivier Sadranille. Se vain huhui, että hän ei ole ainoa kiinnostunut “olympialainen”. Lyon tutkii myös mahdollisuutta hankkia Wissam.
Mitä hänestä on? Ben Yedder on erittäin lahjakas ja taipuvainen pelaamaan yhdistelmäjalkapalloa. Samanaikaisesti jalkapallomies, jonka meille kasvatti minijalkapallo, on saanut vähintään 14 maalia liigassa 1. kolmen viimeisen kauden aikana. Koska Toulousessa ei ole lahjakkaimpia kumppaneita, tämä ei ole niin helppo saavuttaa. Tästä syystä Wissamin kysyntä on niin suuri, joten huhuja on valtava määrä.

Steve Mandanda
Ikä 30 vuotta vanha
Kerho: Marseille
Ampulli: maalivahti
Kustannukset: 7,00 miljoonaa puntaa
Huhumäärä: keskimäärin
Hakijat: Aston Villa, Besiktas
Miksi voit lähteä: sopimus päättyy kesällä 2016
Mahdollisuus poistua: keskiverto

Älä kuuntele niitä, jotka sanovat, että Ranskan maajoukkueen toinen maalivahti ei ole kunnossa. Mandanda säästää joukkueellaan paljon. Toinen asia on, että hänen puolustuksensa ei aina auta häntä tässä. Ei ole syytä, että Stev on pelannut Marseillessa 8 vuotta ja että se on seuran historian toinen pelaaja pelattujen otteluiden lukumäärän perusteella.