Jo aiemmin mainittiin, että Valdés voitti 94% laukauksista

Ketteryyttä.
Espanjan Super Cupin Madridin “Atletico”: n vastakkainasettelussa Valdez on toistuvasti osoittanut, että hänellä on tämä laatu. Tällaisia ​​kissahyppyjä hänen esityksessään voidaan nähdä melko usein, eikä ole väliä, jos pallo lentää tavoitteen tai yläosan alareunaan. Näin ollen meillä on maalivahti ilman selkeästi määriteltyjä heikkoja kohtia, joiden ikä (31 vuotta) antaa hänelle mahdollisuuden pelata korkeimmalla tasolla vähintään pari vuodenaikaa niin tarkasti.

Tilastot.
Jo aiemmin mainittiin, että Valdés voitti 94% laukauksista, mutta on myös syytä huomata, että henkilökohtainen maalivahti henkilökohtainen rahalaatikko sisältää jopa viisi Ricardo Zamoran palkintoa. Luonnollisesti Valdez pelaa joukkueessa, jossa puolustus ei missään tapauksessa ole täynnä reikiä, mutta hänen täytyy tulla peliin täsmälleen säännöllisesti.

Valtuutus pukuhuoneessa.
Yksi onnistuneen joukkueen tärkeimmistä komponenteista on joukkuetoverinsa usko toisiinsa. Kun Valdez on portilla, hänen kumppaninsa ei tarvitse huolehtia viimeisestä rajasta, koska siellä on todistettu henkilö. Victor Valdez aloitti kentän aloitusjoukkueeseen kymmenen vuotta sitten ja on sen jälkeen ollut joukkueen pääpelaaja. Joukkueen aikana vietetyn ajan aikana Valdez voitti 19 nimikettä ja uudella kaudella hän haluaa täydentää tätä luetteloa.

Mutta kuten jalkapalloilijan kesähaastatteluista seuraa, hän on päättänyt lähteä Barcelonasta vuoden 2013/2014 kauden lopussa. Hänen mukaansa kyse ei ole rahasta, koska klubi tarjosi pelaajille paremmat sopimusehdot. Syynä on se, että Valdez on liian väsynyt ja tuntuu väsyneeltä. Hänen päätöksensä saattavat kuitenkin muuttua, koska aluksi hän halusi lähteä tänä kesänä, mutta pysyi silti kauden ajan. Niinpä Barçan tulisi seurata oppilaansa tunnelmaa ja yrittää tarjota sopimusta uudelleen oikeaan aikaan.