Ja kaikki olisivat taipuvaisia ​​toiseen vaihtoehtoon

Marseillen nykyinen taloudellinen tilanne velvoittaa etsimään pelaajilleen työllistymismahdollisuuksia. Steve ei pysty allekirjoittamaan Steveä uudelleen allekirjoitusten vuoksi palkanlaskennan vähentämiseksi käytetyn kurssin vuoksi, joten on vain kaksi vaihtoehtoa: joko myydä se nyt ainakin jonkin verran rahaa tai sanoa hyvästi inhimillisesti keväällä ja antaa hänelle täysi vapaus löytää uusi klubi.

Ja kaikki olisivat taipuvaisia ​​toiseen vaihtoehtoon, joka Marcel ei ole kaukana vieraasta, mutta sitten he saivat tarjouksen Aston Villalta. Remy Guard haluaa saada niin hienon maalivahdin pelastaakseen Birminghamin joukkueen putoamisesta, joten johto on valmis tarjoamaan rahaa Mandandalle. Temppu on, että lentoon mestaruuskilpailuun jokainen klubi voi ostaa Steven itseään varten nimellismaksua vastaan ​​hyvin nimellisestä maksusta. Juuri tämä ehdotus epäilee sitä, että maalivahti päättää kauden Marseillessa. Muuten, myös turkkilainen “Besiktas” osoittaa kiinnostusta pelaajaan …

Henri Seve

Ikä 25 vuotta vanha
Kerho: Bordeaux
Ampulli: keskikenttäpelaaja
Kustannukset: 1,75 miljoonaa puntaa
Huhumäärä: keskisuuri
Hakijat: Southampton, Everton, Tottenham Hotspur, Bournemouth, Swansea
Miksi voit lähteä: luotettava ja luotettava pelaaja
Mahdollisuus poistua: vähän

Seve on vakiinnuttanut asemansa erittäin korkealaatuisena keskikenttäpelaajana ja tekee valtavan määrän juoksutyötä. Ydinsukellusveneen terminologiassa puhdas laatikko laatikkoon. Englannissa heitä rakastetaan. Lisäksi Senegal-joukkueen pelaajan suorituskyky on yksinkertaisesti uskomaton. Lisää Henrin kyky pelata hyökkäysten kyljillä ja saada tidbit siirtomarkkinoilla.

Kilometrijono on jo sovittu Sevan taakse englantilaisista seuroista Bournemouthista Tottenham Hotspuriin. Mutta koska hän on niin hyvä, miksi Bordeaux myy sen? Girondiinit myöntävät tosiasian, että nyt he eivät pääse läpi Euroopan Cupiin, joten he eivät voi saada rahaa. Tässä ostajan kiinnostuksella on suuri merkitys, koska Seva ei ole kallein Bordeaux-jalkapalloilija, jonka myyntiä klubi voisi harkita.