Hollantilainen on yksi kolmesta uudesta puolustajasta

Merkittäviä seurakuntia: Felipe Monteiro, Marcos Llorente, Renan Lodi, Juan Felisch, Kieran Trippier, Mario Hermoso, Ivan Shaponich
Merkittäviä lähtöjä: Lucas Hernandez, Luciano Vietto, Jelson Martins, Antoine Griezmann, Diego Godin, Juanfran, Rodrigo Hernandez

Kuinka huippuklubit ovat muuttuneet kesän aikana

Juventus: Sarry alkaa uudelleenjärjestelyllä

Myös Torinossa kaikki on uutta, vaikkakaan ei samassa määrin. Myös täällä puolustus muuttuu: Giorgio Chiellinin, Andrea Barzaglin ja Leonardo Bonuccin kolmio hajosi lopulta. Barzagli on lähtenyt jalkapallosta, ja kallis tulokas Matteis De Ligt merkitsee puolustuksen keskustaa.

Hollantilainen on yksi kolmesta uudesta puolustajasta. Esimerkiksi ”romanista” tuli Luca Pellegrini. “Ilmaisten siirtojen kuninkaat” onnistuivat myös palauttamaan Gianluigi Buffonin, samoin kuin Aaron Ramsey ja Adrien Rabiot. Kaksi viimeistä saavat paljon: walesmannille luvattiin vähintään 400 (!!!) tuhatta puntaa viikossa.

Buffon tarvitsee vain kahdeksan ottelua voidakseen lyödä Polo Maldinin ennätyksen kentältä poistuessa (647), mutta Wojciech Szczesnyn voittaminen ei ole helppoa.

Merkittäviä seurakuntia: Matthews de Ligt, Danilo, Luca Pellegrini, Merich Demiral, Gianluigi Buffon, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey
Merkittäviä lähtöjä: João Cancelo, Moise Keen, Leonardo Spinazzola, Andrea Bardzagli

Bayern: Elämä ilman Robburia

On vaikea kuvitella, mutta myös täällä Arjen Robbenin ja Frank Ribburyn ”iankaikkinen selkäranka” hajosi. Duo omistautui joukkueelle kokonaisen vuosikymmenen. Ribery voitti yhdeksän otsikkoa, ja Robben voitti kahdeksan. Yhdessä he tekivät 185 maalia.

Nyt ne voidaan korvata joukkueessa jo pelanneilla Comanilla ja Gnabryillä. ”Baijeri” on rakennettava uudelleen: Luke Hernandez ja Benjamin Pavar vahvistavat puolustusta yhteensä 100 miljoonan punnan arvolla, ja hyökkäyksessä voit luottaa nuoren Jann-Fite Arpin kykyihin. Eilen se sai tiedon myös vuodeksi vuokratun Felippe Coutinhon siirtymisestä.