Arsenalilla ei ole ongelmia maalivahtiin nähden

Arsenal tuli naapureiden luo ilman useita pelaajia ja kolmen ottelun tappiosarjalla. Mutta kun kyse on derbistä, ulkoiset tekijät menettävät merkityksensä ja tunteet ja periaatteet tulevat eturintamaan. Odotukset toteutuivat – paljon taistelua ja tavoitteita, poisto, kajahdus lopussa ja jopa faneja taistelu ottelun jälkeen.

Keskiviikkona Swanseaa vastaan ​​Petr Cech vaurioitti vasikkalihakseensa ja putosi kuukaudeksi. ”David on riittävän kokenut pelaamaan tällaisissa otteluissa. Hänellä on hieno ”, sanoi 33-vuotias vartija Ospinasta, josta tuli pian lontoolaisten ensimmäinen numero.

Kolubmits ei väärässä. Puolen tunnin kuluttua Spurs oli muuttanut pallon hallussaan ensimmäisellä vaarallisella hetkellä – Lamela yritti vasempaan nurkkaan edullisesta asennosta, mutta maali esti Ospinaa hyppäämästä. Toisella puoliskolla linjan 27-vuotias maalivahti avasi Kanen potkun kulmapotkun jälkeen. Tarvitsin tilanteessa jopa videotoiston. Kokouksen loppua kohti – pelastus ristikkopalkin alle kohdistuneen Ericksenin pitkän kantaman jälkeen. Ospinalla ei ehkä ole Cechin pelin intuitiota, mutta maalivahtiongelma on ratkaistu seuraavan neljän viikon ajan.

Ramseyn on pelattava hyökkäyksessä
Aaron kiinnosti aina luovaa työtä, mutta valmentaja kiinnitti ahkerasti reikiä tukialueelle heille henkilöstöongelmien vuoksi. El Nenny asetettiin Tottenhamia vastaan: egyptiläisellä on toistaiseksi vain vähän kokemusta Englannin jalkapallon lukemisesta, mutta tämä uudelleenjärjestely on antanut Ramseylle mahdollisuuden siirtyä eteenpäin. Tulos tuli 39. minuutilla, kun welshmani avasi maalin kantapäällä.

Coquelin keskikentällä ei ole hyvä idea
Ranskalaisen ostaminen on tyypillinen unkarilainen liike. Valmentaja sai hänet tuntemaan loistavaa jalkapalloa, antaen 17-vuotiaan maanmiehen debyytin klubille vuonna 2008, ja lähetti hänet sitten vuokralle. Francis lähti puolustajaksi ja palasi opornikiksi. Wengerin mukaan Coquelinin oleskelu Lorientissa on muuttanut mieltään pelaajan roolista.