10 saatavilla olevaa Bundesliga-pelaajaa

Mutta 28-vuotias Kampl auttaa klubin keskikenttää. Slovenian kieli on hyvin painettu ja voi pysäyttää vastustajan pallot, hallita ja ottaa vastuuta.

Englannissa ei vain ole edullista, mutta myös kokenutta Kamplia.

Maximilian EGGENSHTAYN (“Werder”)

10 saatavilla olevaa Bundesliga-pelaajaa, jotka ovat valmiita muuttamaan rekisteröintinsä

22-vuotias keskikenttäpelaaja oli tämän kauden ilmestys. Äärimmäinen ja aktiivinen, hän pelaa viisaasti ja sitä pidetään Florian Kofeldtin välttämättömänä osana.

Egheshtayn – monipuolinen pelaaja, joka voi auttaa ja puolustaa ja hyökätä. On tilaa kasvaa, ja Premier League -klubit ovat täydellisiä hänelle.

Max KRUZE (“Bremen”)

10 saatavilla olevaa Bundesliga-pelaajaa, jotka ovat valmiita muuttamaan rekisteröintinsä

Olemme miettineet pitkään, mitä tulevaisuutta odottaa Max Cruise, jonka sopimus päättyy kesällä.

Monet ennustavat siirtymistä Yhdysvalloissa, mutta eivät liian aikaisin? Krusella on vielä tarjottavaa eurooppalaisille seuroille. Werderissä 30-vuotias hyökkääjä on edelleen vaarallinen. Kyllä, hän ei ole enää nuori, mutta ilmaiseksi hän ei vahingoita ketään.

Alvred Finnbogason (Augsburg)

10 saatavilla olevaa Bundesliga-pelaajaa, jotka ovat valmiita muuttamaan rekisteröintinsä

Jokainen siirtoikkuna alkaa uusista huhuista Alvred Finnbogasonin mahdollisesta siirtymisestä. Voimakas islantilainen on edelleen hyökkääjä, jolla on vaikuttavia tilastoja, ja hänen fyysinen vahvuutensa ja kokemuksensa auttavat saamaan jalansijaa uudessa liigassa.

29-vuotias hyökkääjä on perinteinen yhdeksän. Saksassa hänellä on seitsemän tavoitetta 10 ottelussa. Ja hän on hyvä maajoukkueessa – Alankomaat ja Ruotsi vahvistavat. Ilman Finnbogasonia Islantia on vaikea kuvitella. Hintaan nähden ostos tuntuu kohtuulliselta liikkeeltä.

Marokon melkein ei puhunut Realista, mutta hän on erittäin hyödyllinen Borussiassa.

20-vuotias puolustaja on siirtänyt huomionne pitkään, mutta turhaan: kestävä, hyökkäävä ja luotettava puolustus, pelaaja on jo valmis nousemaan. Hän ei ole keski-talonpoikien puolesta – avustukset katsovat häntä.

Mutta jopa Englannin eliittiyhdistyksillä on vaikea allekirjoittaa se: vuokra on kaksi vuotta, ja Real Madrid haluaa antaa sille toisen mahdollisuuden.