Sobotka, kaksinkertainen kapteeni. Hänellä on häkki Omskista ja Tšekin tasavallasta

Todellakin, kun Vladimír Vůjtek viime viikolla julkaisi ensimmäisen ehdokkaan, myös hän lähetti viestin: “Pomo Sobotka.”

kaksikymmentäkahdeksan hyökkääjä siis rakentaa edeltäjänsä. Reichl ja legenda taistelija Rolínek, viimeinen joukkue kotimaan mestaruuden Prahassa johdolla tähtien Voráček…

“Being kapteeni on kunnianosoitus maajoukkueen ja seuran. Yritän maksaa paras “hän sanoi Sobotka, joka Bratislavassa nautti iltaa ja pois jään,” Se on jotain erilaista kuin silloin, kun valettu Venäjän jälkeen, tuli vanhempani ja ystäviä. ”

Sobotka jääkiekko tarina on tiedossa: rehellinen, vahva ja taitava Forvard, hinnoiteltu hyvin menestyksen aloitus edistetään NHL, mutta viime vuonna St. Louis ei löytänyt yhtäkään johtajuutta.Sobotka, joka teoriassa aloitti parhaat jääkiekko-vuodet, halusi parempia ehtoja. Joten hän meni Siperiaan.

Omsk aloitti toisen vuoden nyt noin Czech trio: Furch maalivahti, puolustaja ja joukkuetoveri Kempného hyökkäys (ja spolurodáka maasta Trebic) Erat toinen tehoste Omsk NHL.

“Yhteistyö on erinomainen”, Sobotka kiittelee heidän vuorovaikutustaan. Ja hän yrittää tehdä “vuorovaikutus” tapahtumaan jäätä lukuun ottamatta, esimerkiksi Furch arvostaa hänen neuvonsa elämästä Venäjällä. “Yritämme edistää, haluan helpottaa poikani. Vaikka venäläisille vielä niin paljon me emme voi suostua “sanoi kapteeni.

Puhuminen lisäksi Sobotka on muille, koska hänen kapteenin uskontunnustus:” Tietenkin sinun täytyy siivota matkustamossa joukkueen pedaled.Puhun venäjää ja englantia; joka ei ymmärrä, kääntää sen. ”

Kuvioissa on tšekkiläinen hyökkääjä ulkomaille. “Kaverit, jotka tekevät kapteenit NHL: ssä, kunnioitetaan. Joukkueelle on tärkeää, että johtaja on johtava, mutta on tärkeää, että se pelaa ryhmää “, hän sanoo. “Olen varmasti vastuussa, mutta en halua ottaa kakkua tarpeettomaksi. Pelaan sen. “Bratislavassa hän täytti tämän, maajoukkueen kanssa, kapteeninsa ensi-iltansa odottaa Karjalan Cupia ensi viikolla. Samaan aikaan hän tulee omaksumaan Omskin, joka sanoo: “Menemme niin pitkälle kuin pystymme. Emme pelannut viimeisiä pelejä, mitä halusimme, paranee nyt. ”

Ja kaksinkertainen kapteeni Sobotka paranee.Joten, kauden lopussa, hän voi juhlia kahden johtajansa kanssa.