Pardubicen jääkiekkojoukkue kaventui, ja Cetkovsky poistettiin

“Halusimme poistaa viisi pelaajaa kentällä, kaksi puolustajat ja kolme hyökkääjää,”, hän sanoi valmentaja Milos Riha nuorempia.

puolustuksekseen kuitenkin olosuhteiden pakosta hieman nipistää suunnitelma. “Havlík valitettavasti saatu aikaan murtunut käsi ja pieniä ongelmia on Bokros, joten kaikki muut beky vie turnauksen Sveitsissä (Dynamo onnistui tänä iltana, ensimmäinen ottelu pidetään maanantaina 18 tuntia Davos). Edelleen sen määrittämään “, hän jatkoi.

Yksi pelinrakentaja toistaiseksi pysynyt mies ylimääräistä Rusina. “Kuitenkin sopimuksella ja jatkuu Šumperk.Kuitenkin ne pystyvät osoittamaan taitoja, joita voidaan hyödyntää tulevaisuudessa “, sanoi Riha nuorempi.

Major League Šumperk paitsi Rusin päätyä Slovakian ruotsalainen Niederbachem Sikelou. “Niederbach oli sopeutumisongelma. Joku ei voi selittää, mitä tapahtuu. Hän tarvitsee pelata miesten kilpailu, tulevaisuus ei ole auki “, sanoi Riha nuorempi.

Taitava Cetkovskému loukkaantumisen jälkeen loukkaantunut eikä vähiten siitä, että se on liian kallista Dynamo. “Se on monimutkaista. Tiedän Jirka pitkään ja arvostan häntä palveluista, joita hän teki täällä.Mutta hänen palkkansa olisi ollut niin kolmannessa sivulta ja siellä olisi tässä vaiheessa saanut “, sanoi Dynamo valmentaja.

Sopimus on lisäksi Rusin myös Halászin maalivahti, joka varjoon valmisteluun herkullisia amerikkalainen Brandon Maxwell. “Nähdään, tuleeko Tomas ensimmäisessä liigassa tai tullaan kiinnostumaan muualta. Tämä on kysymys tulevista päivistä “, valmentaja sanoi.

Maxwellille vain kiitosta. “Hänen voimansa on psyykkinen ja ulkomailla oleva mentaliteetti. Boleslavin toisessa ottelussa oli melko vaikeaa, mutta hän käänsi sen toiselle puolelle. Ja hän oli erinomainen Budějovice. Vastustajalla oli paljon tasoitustilanteita ja heittivät heidät täydellisesti. Lisäksi potki kiekkoa ja beky kommunikoi hyvin “, sanoi Riha nuorempi.

Kuka voi valmistella esitys herätti?Pääasiassa puolustajat Martin Štajnoch ja Jan Látal. “Hän on suurin yllätys minulle tällä hetkellä”, hän sanoi.