Jääkiekkoilija Olomouc pysähtyi Spartassa

Aloittelijat päättivät menestyksekkään sarjan, jossa he voittivat kymmenen peliä peräkkäin. He pysäyttivät heidät, kunnes Sparta, jonka kanssa he menettivät toisen ottelun tänä vuonna, kun heidän jälkeläisensä Jan Lukáš olivat kiinni. Mora kuitenkin osoitti, kuinka paljon matkaa tuli Prahan 1: 5-hokioppiselta Prahasta. Tällä kertaa hän oli parempi, mutta hänen mahdollisuutensa eivät kyenneet muuttumaan.

Suurimmat olivat kakkuja toisessa kolmasosassa, jossa he rikkoivat 13: 3-vastustajan. “Sparta pelasi hyvin takaisin. Meillä oli optinen paine ja mahdollisuudet, me työnnettiin siihen, mutta se ei tapahtunut. Kuten he sanovat – kun iskuja, vatsakipu on tulossa. Třinecin puolesta ammuttiin hieman, ja nyt emme saaneet sitä “, hyökkääjä Tomáš Mikuš sanoi.

minuuttia, heti sen jälkeen kun maalivahti John Luke James Herman sai kiekon ja se näytti toista perjantain gaalaan kanssa Oceláři. Mutta tällä kertaa toinen vastustaja tuli Hanaan. Sparta onnistui työntämään kotiin ensimmäisen kolmanneksen alussa ja lopussa ja hyödynsi sitä, kun Emingerin Konradin kilpailu näki hänet verkossa.

Toinen tavoite oli odottaa 44 minuuttia, ja taas Prauls kaivasi aukosta maalin eteen. Hämähäkit ravistelivat, kunnes he joutuivat lähemmäksi voittoa ja yhtäkkiä he menettivät. “Varmasti se iski meille hieman. Siksi olen iloinen, että saimme potkut uudelleen, laitoimme ne bändiin kuusi seitsemää minuuttia, ja meillä oli valtava paine. Arvostan sitä, täytyy etsiä positiivisia “, sanoo Mikus.

parhaat mahdollisuudet juuri ilmaista Slovakian, mutta laukaus 53.minuuttia nappasi napa. “Luulin, että se oli tavoite. Hitaasti nostin käteni ja sitten huomasin kiekon kulmassa, “päätään pyöritellen.

viime hetkellä vieraille lisätty kolmasosaa tavoite. Valmentaja Venera kiitti kuitenkin joukkueensa. “Miten me vastaan ​​Trinec onnistuneet kaiken, joten nyt meillä oli 35 laukausta ja hän oli ainoa tavoite. Loppujen puutteen lisäksi meidän on oltava onnellisia. Ei ole tarpeen kiittää jokaisen voiton jälkeen ja kukistaa kaikki tappion. Jos jatkamme tällä tavalla, kerämme joitakin kohtia “, valmentaja uskoo.