Chytil seurasi kauden ensimmäistä tavoitetta seuraavassa ottelussa

Puolustaja Kevin Shattenkirk ampui sinisestä linjasta, minkä jälkeen estetty kiekko palasi oikealle ympyrälle tarkalleen Chytiliin. Sitten hän suuntasi nopeasti uudelleensijoittavan Thomas Greissin paljastumattomalle portille.

Rangers, joka ampui kotona 41:23, otti yhteyttä vastustajaan. Seuraavassa pelissä ilman maalivahtia, mutta kerättyä seitsemännen kerran, Cal Clutterbuck onnistui. Hän otti sen Florida veteraanin kanssa portilla Robert Luong.Seitsemän sinistä takia hyökkäsi 7: 3. Aloituskierros ei osoittanut, että lainkaan sen jälkeen kun vierailu Unibet Panthersiin oli 0: 2.

Toisessa näytöksessä Cam Atkinson, Brandon Dubinsky ja Pierre-Luc Dubois kääntyivät kehitykseen, mutta Beith Yandlen voimalla pelaamisen jälkeen 34. minuutista, mutta menivät ohjaamoon toisen kerran 3: 3.

< p> Päätöksen piti tehdä kolmas jakso, jonka aikana koti hyppäsi neljä maalia. Tärkeimmän eron antoi Markus Hannikainen ja sulakkeet lisäsivät Anthony Duclair, Josh Anderson ja Boone Jenner. Lukáš Sedlák (9:13, +1) ei ole parantanut pistetilastojaan.

Islandersin Anthony Beauvillier ei ollut ainoa NHL-pelaaja, joka oli haastanut torstaina.Minuutin, kun Kyle Palmieri pääsi läpi taistelun portin takaa. Sitten tyhjä häkki oli vakuutettu Blake Coleman. Kotimaan sairauden vuoksi puuttui puolustaja Radko Gudas, maalivahti Michal Neuvirth on edelleen loukkaantuneiden pelaajien luettelossa. New Jerseyn toinen muodostuminen johti tilalta takaisin ensimmäiselle joukkueelle nimeltä Pavel Zacha (15:23, +/-: 0, 1 laukaus), vaikkakaan kauden 12. aloittelussaan, ei kuitenkaan saanut ensimmäistä pistettä.

Jälkeen Bostonin David Pastrňák (25 pistettä, 17 + 8) ja Jakub Voráček Philadelphiasta (17 pistettä, 5 + 12), tämän Bet365 vuoden NHL-kauden kolmanneksi tuottavin tšekki, San Josén keskusta Tomáš Hertl (16 pistettä, 5 + 11). ), putosi jälleen kokoonpanosta. Äskettäisen päävamman jälkeen, josta hän hävisi kaksi ottelua, hän jäi tällä kertaa kotikenttäpelissä Sharksille Toronto : n kanssa alavartalovamman vuoksi.Vain katsojana Hertl voi katsoa, ​​että Maple Leafs otti kaksi pistettä 3: 5: n jälkeen. Kasperi Kapanen teki kaksi osumaa.