Boleslavista Spartaan ja välittömästi sitä vastaan. Voracek hallitsi muutoksen, kiittää Kruppia

Vastustaja näytti heti tilanteen. “He huusivat minua jauhamisen aikana”, Voracek myönsi menettäessään 3: 5.

“Olen ajatellut sitä jo jonkin aikaa, mutta halusin mennä pääni kanssa keskittymään performanssiin. En halunnut pilata sitä pojille. ”

Henkilökohtaisesta näkökulmasta katsottuna hän voi olla onnellinen Prahan seuran ensi-illan jälkeen uudesta kaudesta, jota Sparta-valmentaja Uwe Krupp kiitti. Mikä muutos, kun hän ei päässyt kokoonpanoon kauden alussa ja joutui lähtemään isännöintiin. ”Hän ei ole yksinkertaisessa tilanteessa, hän on pelannut siellä äskettäin. Mutta Tomáš teki hyvää työtä, hän on kokenut puolustaja ja työskentelee kovasti ”, Krupp kertoi. Hänen silmänsä sattuivat.Sekä Sparta että Mlada Boleslav pilasivat kulunsa toisensa jälkeen, kadottaen kiekonsa, päällekkäisyydet epätarkkuuksille. Miclad Vondrka (Mladá Boleslav) päätti lopulta hattu-tempusta.

”Valitettavasti emme tehneet sitä, teimme virheitä ja annimme heidän saapua etualueelta. Valmistelimme sitä, koska heillä on taitavia pelaajia ”, sanoi 28-vuotias puolustaja surullisesti. ”Erityisesti puhuimme Vondrkistä, että hän ampui. Valitettavasti hän onnistui. ”

Voracekin neuvoilla ja havainnoilla ei ollut niin merkittävää vaikutusta, mutta hän ei salannut, että pelata on helpompaa, koska he tietävät hyvin vastustajien liikkeet. ”On totta, että Boleslav ei yllättänyt minua, hän pelaa edelleen samalla tavalla, vetämällä hyökkääjät ulos ja ampuen pitkiä siirtymiä. Tiesin mitä odottaa.Valitettavasti he täyttivät taktiikansa hyvin ja voittivat. ” ”Hyödyimme minimistä. Se oli onnekas. Emme ole koskaan menettäneet Spartaa. Yritän nähdä sen todellisena. En tee siitä onnellista voittoa, että hävisimme Sparta. Mutta näen varmasti edistystä – pyrkimyksissä ”, sanoi Hořava ottelun jälkeen.

Totuus on, että Sparta tarjosi pisteitä vastustajille keskiviikon esityksellä. Esimerkiksi, kun Boleslav muutti maalivahdit 3: 3 47. minuutilla ja 20-vuotias Dominik Groh meni pahoinvoinnin vuoksi Gašpera Krošeljaan, spartalaiset sanoivat, että hänen oli täytettävä nuori maalivahti laukauksilla. Heillä oli jopa mahdollisuus valtapelissä, mutta Prahan jääkiekkoilijat eivät onnistuneet lainkaan.Päinvastoin, lopulta hän keräsi tärkeän tavoitteen.