Jonny Bairstow lyö aikaa ja työskentelee ahkerasti katselemalla voittaakseen Englannin pudon

Tämä ei ole aina hyvä asia, mutta nykyaikainen johdonmukaisuuslanka on parempi kuin aikaisempien sukupolvien epävarmuus, kun niin monet Englannin kriketit tekivät testiottelua olettaen, että se saattaa olla heidän viimeinen. Joe Root hylättiin tammikuussa 2014 pidetyssä Sydney-testissä ja se sai hänet vakuuttuneeksi siitä, ettei sitä koskaan tapahtunut enää. Ian Bell hävitettiin helmikuussa 2009 pidetyn Sabina Park -ottelun jälkeen ja ennen kauan hän palasi 1xbet omistautuneemman kriketinpelaajan. Jotain vastaavaa sovellettiin Andrew Straussiin vuonna 2007. Vähän aikaa harkitsemiseen ja uudelleenarviointiin voi usein olla hyvä asia, ja parhaat pelaajat palaavat aina takaisin.Jopa Ricky Ponting hylättiin.Joe Root “paranee ja paranee” Englannin kapteenina, Trevor Bayliss sanoo.

Tässä sarjassa kaksi talismanista englantilaista krikettiyritystä – Stuart Broad ja Jonny Bairstow – on jätetty huomiotta ilman tehdä jotain väärin. Ja merkkejä on, että molemmat vastaavat parhaiten. Niiden ei tarvitse tuskaa liikaa, koska niiden muoto ei ole hajonnut. Heidän on vain nähtävä suurempi kuva ja bidettävä aikansa. He näyttävät tekevän sitä. Kummaltakin, jopa pelaamatta – tai koska he eivät pelaa tai eivät solaa – heidän asemaansa joukkueessa voi tosiasiallisesti parantaa.

Erityisesti Bairstowilla on ollut kova kolme kuukautta, joka huipentuu hänen laiminlyöntiin Pallekelessa. kun häntä todettiin soittamaan soittamaan.Aikaiset vammat ovat häirinneet sujuvaa urapolkua. Joten miten hän on reagoinut? “Menin vain ulos ja harjoittelin kovasti”, hän sanoo. ”Vain yrittää päästä takaisin joukkueeseen. Sitä haluan tehdä. Se on vaikeaa. Kukaan ei halua olla pelamatta. Viimeiset kaksi ja puoli vuotta olen ollut joukkueessa ja 1xbet kuulunut kymmenen parhaan lyönnin joukkoon maailmassa – et siis pelaa. Mutta… se on urheilun olennainen osa. Se on hyvä joukkueelle, jolla on tällainen kilpailu paikoista.

“Kyse on siitä, kuinka reagoit siihen. Voit reagoida menemällä pois, työskentelemällä ahkerasti, harjoittelemalla kovasti ja tekemällä oikeita asioita kaverien ympärillä, koska et halua olla sormien heidän ympärillään eikä auttaa poikia.Jos kulutat energiaa ryhmältä, se ei ole hyvä asia. ”

Onko hän koskaan tuntenut Englannin puolella niin monta pelaajaa ajaa päästä finaaliin XI? “No kyllä. Yhden päivän puolella. Kun pääsimme maailman ensimmäiselle sijalle, meillä oli täsmälleen sama tilanne. ”

Tällä hetkellä Alex Hales, todistettu esiintyjä, on epäonninen mies, joka on kadonnut nyt, kun Bairstow itse on korvannut hänet.

Testiareenalla Bairstow ymmärtää nykyisen tilanteensa Ben Foakesin kanssa mieluimpana pitäjänä, mutta hän ei hyväksy, että tilanne on aina tällainen. ”Et halua hyväksyä sitä. Et tiedä mitä kulman takana on. Joten työskentelen edelleen molemmilla ensisijaisilla taitoillani aivan kuten olen tehnyt viimeiset kolme vuotta.Et tiedä miten puolien meikki 1xbet mobil betting toimii tai kuinka loukkaantumiset tapahtuvat. Joten kyllä, työskentelen kaikilla taitoillani. ”Mikä tarkoittaa, että hänen vartijahansikkaansa ovat edelleen krikettipussi kärjessä. ECB kehittää 2 000 hengen naisten valmennusverkostoa Britannian Aasian yhteisöissä Lue lisää

Epäillään kuitenkin olevansa ostamassa myös uusia näkymiä. “Päivän lopussa haluat 11 parasta pelaajaa ja sitten selvittääksesi kuinka nämä pelaajat sopivat joukkueeseesi”, hän sanoo. Tämä vihjaa uudelle joustavuudelle johdon keskuudessa ja Bairstowin mielessä. Hän tekee varmasti mitä tahansa ja lyö missä tahansa päästäkseen takaisin joukkueeseen.

Itse asiassa kukaan ei epäile, että Bairstow ja Broad pelaavat uudelleen. pian, vaikka on epätodennäköistä, että molemmat pääsevät takaisin Colomboon, vaikka Sam Curran ei todennäköisesti sovellu viimeiseen testiin.Silti molemmat näyttävät selviytyvänsä väliaikaisista mielenosoituksistaan ​​esimerkillisesti. Englannin joukkue kutsui vanhoja pelaajia osallistumaan keräilykilpailuun maanantaina illalla, ja Jeremy Paxmanin / Alexander Armstrongin rooli yhtenä kysymysmiehenä oli esillä eturintamassa, kun taas Bairstow yritti innokkaasti pitää joukkueensa kilpailussa. , kypsästi tajua tietämättömyyttä, kun hän oli vastaus johonkin kysymykseen. Oli paljon naurua eikä mitään synkkyyttä. Spin: kirjaudu sisään ja hanki viikoittainen krikettisähköposti.